גירושים בשיתוף פעולה הם תהליך אשר מטרת הצדדי משותפת - הסכם חתום וגירושין מוסכמים משותפים.

גישור – להתגרש בצורה הנכונה ובשיתוף פעולה.
הסכם גירושין – חותמים על חוזה בעל תוקף איתו מגיעים לרבנות להשלמת תהליך הגירושין.
מזונות – סכום הכסף החודשי הנדרש בתשלום על ידי ההורה שאינו מחזיק בילדים עד גיל 18 - להורה בעל החזקה.
גישור גירושין – להתגרש נכון, ללא עיכובים ובהצלחה.

לנושא הבא בתחום ←  גירושים וילדים



 
תקציר מאמר :

גירושים בהסכמה – איך מאפשרים הסכם גירושין?

את החותמת הסופית לכל הסכם גירושין חייב לתת בית המשפט לענייני משפחה, אפילו אם החלטתם לפנות אל מגשר גירושין על מנת להגיע להסכם גירושין בהסכמה – בסופו של דבר עליכם להגיש את נוסח ההסכם הסופי לבית המשפט על מנת שהוא יקיים דיון ויאשר את הסכם הגירושין.
הדיון בנוגע לאישורו של הסכם הגירושין הינו קצר יחסית, הוא נועד על מנת להבטיח כי ההסכם מקובל באופן מלא על כל אחד מהצדדים ולא התבצע תוך כדי כפייה על אחד מבני הזוג. וכמובן השופט גם בודק כי ההסכם שם בראש סדר העדיפויות את הילדים והקטינים שאינם לוקחים חלק פעילים במשא ומתן על ההסכם, אך מבחינת בית המשפט הם נמצאים בראש סדר העדיפויות וטובת אמורה להיות אחד מהדברים הבסיסיים על מנת שהסכם גירושין יאושר בצורה חלקה וללא בעיות מיוחדות.  למידע נוסף
גירושים בשיתוף פעולה – במה זה תורם?

ראשית כל גירושין בשיתוף פעולה יביאו למצב שהגירושים יהיו מהירים וללא יותר מידיי עיכובים, דבר שכל זוג הנמצא בעיצומו של תהליך גירושין שואף להגיע אליו. הליך הגירושין יכול להיות טראומתי עבורכם ועבור כל המעורבים בו, ולכן חשוב מאוד לסיים אותו בצורה המהירה והאידיאלית ביותר. בנוסף גירושים בשיתוף פעולה יגרמו לילדכם לקבל את המצב בצורה טובה ושקטה הרבה יותר, במקרה של מריבות ובלגנים הילדים עשויים להישאר עם צלקת גדולה במיוחד.
תחומים נוספים קשורים:
להתגרש נכון, גירושין בשיתוף פעולה להתגרש ביחד, איך להתגרש, להתגרש בשלום, איך יודעים מתי צריך להתגרש
גירושים בשיתוף פעולה הם הבסיס הטוב והאידיאלי עבור כל זוג העומד בפני הליך הגירושין, רק זוגות המגיעים למצב שבו הם מסוגלים לשתף פעולה ולהבין האחד את טענותיו של האחר יגיעו למצב שכל התהליך עובר באופן חלק ללא עיכובים או מריבות מיותרות אשר יכולות להפוך את התהליך להרבה יותר ארוך ומייגע. גירושים בשיתוף פעולה לא מגיעים ביום בהיר אחד, וברוב המקרים על מנת להגיע למצב שבו בני הזוג המתגרשים ירצו לשתף פעולה האחד עם השני יהיה צורך במעורבות של איש מקצוע בדמות מגשר או עורך דין על מנת שיגשרו על הפערים ויביאו את בני הזוג לתהליך גישור מוצלח הבנוי מהקשבה ומשא ומתן בדרך אל הסכם משותף.

גירושים בשיתוף פעולה

למידע נוסף התקשרו  072-3935235